Over mij

©Puur Naomi Fotografie

Over mij


Mijn naam is Naomi Geerdink, geboren en getogen in het pittoreske Twente en inmiddels woon ik met veel plezier samen met mijn man en 4 kinderen in Groningen.

Mijn interesse voor Fotografie was al vroeg aanwezig. Overal waar ik kwam dacht ik in foto's. Met de komst van de digitale fotografie nam de mate waarin ik foto's nam toe. Wat is begonnen als een hobby werd al snel een passie nadat ik in 2015 een online Fotografie en Photoshop opleiding aan Shaw Academy ben gaan volgen. Geinspireerd door alles wat ik over Fotografie leerde ben ik in het diepe gesprongen en begonnen met shoots van kinderen.

Gedurende de tijd vorderde ben ik daarnaast ook gaan werken met adolescenten en volwassenen. Ondertussen ben ik workshops blijven volgen waarin ik elke weer meer leerde en meer ervaring op deed. Door te blijven oefenen met verschillende shoots en mijn opgedane kennis en ideeen in de  praktijk te brengen heb ik gaandeweg mijn eigen stijl ontwikkeld.


Portret en Fine-art  als Passie


Het meest geniet ik van Fine-art Fotografie. De sfeer van een Fine-art foto, alsof je naar een schilderij van vroeger kijkt. Spelen met de bijzondere accesoires en de lichtinval. De foto vertelt het  verhaal. 

Daarnaast maak ik portretten van kinderen, gezinnen, zwangeren, baby's, voor linked in of websites. 

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en ze vast te leggen op een ontspannen en ongedwongen manier. Ieder mens is uniek en heeft een eigen uitstraling. Ook vertelt iedere foto een ander verhaal. Wanneer ik dit kan vastleggen maakt mijn hart een sprongetje. 


Studio, Thuis of op Lokatie


Ik fotografeer in mijn studio aan huis en op lokatie, zowel binnen- als buitenshuis. Wanneer de ruimte bij een opdrachtgever thuis of op de werkplek het toelaat, doe ik ook shoots bij de opdrachtgever in de eigen vertrouwde omgeving.

Voor de shoot heb ik altijd contact met mijn opdrachtgever om verwachttingen en ideeen door te spreken. In overleg bespreek ik graag de mogelijkheden.

Spreken mijn foto's je aan, schroom dan niet en neem via de onderstaande link  contact  op.